Πελοποννησιακά αθλητικά νέα

17:53 24/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρίτο, κατά σειρά, φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας βόλευ γυναικών, σήμερα στην Λακωνία. Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρουμανίας στους Μολάους Λακωνίας. Έχει ήδη, μία νίκη και μία ήττα στα δύο πρώτα φιλικά που έγιναν. Η εθνική προετοιμάζεται εν’ όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στις 31 Μαίου στην Κροατία, με Ρωσία, Ουγγαρία, Γεωργία και Αυστρία.

Διεξάγονται την Κυριακή στο Λουτράκι, τα γνωστά «Θώδεια» στο

στίβο. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για ημερίδα του Δήμου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Όλα έτοιμα είναι στην Καλαμάτα για την διεξαγωγή των αγώνων στίβου με την επωνυμία «Παπαφλέσσεια». Η ημερίδα θα γίνει στο στάδιο της Παραλίας, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Το στάδιο έχει ήδη υποστεί βελτιώσεις. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα καλύψει το κορυφαίο μίτινγκ της Πελοποννήσου.

Σε διεθνείς ιστιοπλοικούς αγώνες επιθυμεί να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε πρόσφατα με την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού και του Υπουργείου Οικονομίας-Ανάπτυξης.

Το 4ο SEFA Basketball camp 2017, του Αρκαδικού, θα γίνει φέτος 9 με 12 Ιουνίου, στην Τρίπολη.

Καθαρισμό των χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, πρόκειται να διεξάγει το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, συμμετέχοντας σε σχετική δράση. Η πρωτοβουλία θα γίνει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου.

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, την ερχόμενη Δευτέρα, θα βραβεύσει, σε ειδική εκδήλωση, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα, για την άνοδό της στην Α Εθνική Κατηγορία και για την διάκρισή της στον θεσμό του Κυπέλλου.

Η γνωστή ανάβαση του Αχλαδοκάμπου, θα γίνει 10 και 11 Ιουνίου. Την ευθύνη του αγώνα για τα αυτοκίνητα, έχει η ΑΛΤ, μία εταιρεία και φυσικά τον αγώνα στηρίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στις 26 Μαίου, θα γίνει η εκδήλωση απονομής του τίτλου του πρωταθλητή για τον Ερμή Κιβερίου, που ανέβηκε στην Γ Εθνική του ποδοσφαίρου. Η φιέστα ανόδου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους, στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Συγχρόνως, η άνοδος θα εορτασθεί και με φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στο Ερμή και τον Παναργειακό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου Κορινθίας, οργανώνει διασυλλογικούς ιστιοπλοικούς αγώνες, 10 και 11 Ιουνίου, για διάφορες κατηγορίες σκαφών. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος στη Λίμνη Στυμφαλίας θα γίνει την Κυριακή, 28 Μαίου, στις 9 το πρωί. Συγχρόνως, θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων.

Ο 8ος Επιδαύριος Δρόμος, διεξάγεται την Κυριακή, 28 του μήνα, στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου. Θα γίνουν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων.

Στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια», θα διεξαχθούν στην Σπάρτη, σκοπευτικοί αγώνες, στις 3 και στις 4 Ιουνίου.

Ο 11ος Παλαιολόγειος Δρόμος, 21 χλμ., θα γίνει το Σάββατο, 27 Μαίου, με αφετηρία και τερματισμό τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Κοινότητα Μυστρά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

Στις 4 Ιουνίου θα γίνει ο 9ος αρχαίος Μυκηναικός Δρόμος απ’ τις Μυκήνες στην Προσύμνη Αργολίδας.

Επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο Άργος, 27 και 28 Μαίου, με πρωτοβουλία του εκεί Συνδέσμου.

Στις 10 Ιουνίου θα γίνει το γνωστό «2ο Σκιρίτιδα Ραν», στο Δάσος της Σκιρίτιδας Αρκαδίας. Πρόκειται για λαικούς αγώνες δρόμου και άλλα δρώμενα, που θα γίνουν στην περιοχή.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα