Αντιδράσεις αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

23:18 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μετά από πολλή προσπάθεια ο κ. Τσίπρας έκανε έναν ανασχηματισμό ανακύκλωσης των ίδιων φθαρμένων προσώπων της αποτυχημένης κυβέρνησής του», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι για «την Ελλάδα και τους πολίτες, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση» τονίζοντας ότι «η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή».

Για ανακύκλωση της «συμμορίας Τσίπρα

και Καμμένου» έκανε λόγο η Χρυσή Αυγή.

Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που είναι πολίτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη, δήλωσε από το Βόλο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι η χώρα χρειάζεται μιαν άλλη κυβέρνηση και μιαν άλλη πολιτική, αλλά σε καμία περίπτωση, λύση δεν μπορεί να αποτελεί η παλινόρθωση της δεξιάς που επιδιώκει η ΝΔ.

«Πέρα απ’ τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει στόχο τη δημιουργία ενός σχήματος που, με μεγαλύτερη σταθερότητα και όσο δυνατόν λιγότερες ταλαντεύσεις, θα υλοποιεί μέχρι κεραίας τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις και τις δεσμεύσεις του 3ου μνημονίου», ανέφερε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

«Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα», σχολίασε το Ποτάμι, το οποίο κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους».

«Ευχόμαστε στην κυβέρνηση να βρει ένα φιλολαϊκό βηματισμό, ώστε να ασχοληθεί με τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, ρίχνοντας τα βάρη στους έχοντες και κατέχοντες», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας ότι ο «κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτικό χρόνο πλέον για πειραματισμούς. Αν αποτύχει, το σχήμα αυτό, θα είναι το τελευταίο πριν τις εκλογές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα