Α. Αναστασιάδης: Δεν με πήρε κανείς να μου πει για την απόλυση

18:47 2/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενοχλημένος όχι τόσο από την απόλυση όσο από την στάση της ΠΑΕ ΑΕΛ έδειξε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας για το διαζύγιο με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο Μακεδόνας τεχνικός εξέφρασε το παράπονο του, λέγοντας, «δεν με ενόχλησε η απόλυση, όσο το γεγονός ότι δεν με πήρε κανείς να μου πει για την απόφαση αυτή. Τουλάχιστον περίμενα από τον κ. Κούγια να με ενημερώσει η κάποιος

άλλος από την ΠΑΕ, το έμαθα από συνάδελφο σας. Η μοίρα των προπονητών αυτή είναι και δεν εκπλήσσομαι από την απόφαση, την οποία διαισθανόμουν και για αυτό μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο όπου νικήσαμε, μίλησα για έτοιμη βαλίτσα. Στην χθεσινή προπόνηση πήγα για να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές και ιατρικό τιμ με τους οποίους είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και πετύχαμε αρκετά πράγματα. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, όπως και τον μεγαλομέτοχο τον κ. Κούγια, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναδουλέψω. Όμως περίμενα μια ενημέρωση δεν την είχα. Χθες συνάντησα τον κ. Μάρκου αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει.
Φεύγοντας από την ΑΕΛ θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε και ξέρω όσο πολύ αγαπάνε την ομάδα του. Η ΑΕΛ, θα δείτε, θα έχει πολύ καλή παρουσία, έχει καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Το έκαναν με τον Ολυμπιακό, με τον Πανιώνιο που έχουν καλές ομάδες και με την ΑΕΚ παίξαμε καλά, άσχετα να χάσαμε τον αγώνα».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ, επεσήμανε ότι «ήταν μέχρι το τέλος της χρονιά, αλλά ξέρετε ότι δεν στέκομε στο συμβούλιο που υπογράψαμε, το οποίο είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου. Σκέφτομαι και σέβομαι τους συνεργάτες μου και δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω κάτι νομικά. Πάντως να το γνωρίζεται ότι δεν θα είναι δική μου η επιλογή μια νομική αντιδικία με την ΠΑΕ ΑΕΛ»
Ο κ. Αναστασιάδης μας ευχαρίστησε και έκλεισε εκεί την κουβέντα καθώς όπως είπε αποφεύγει τις δηλώσεις και να ακούει τα ΜΜΕ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον Σάκη Τσιώλη καλή επιτυχία στο έργο του και στην ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα