Αναμένεται επιτυχία του Run Greece

08:36 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη βεβαιότητα ότι το φετινό Run Greece Ηράκλειο, που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο από το περυσινό, εξέφρασαν, τόσο ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια.

«Ως Δήμος Ηρακλείου, στηρίζουμε εμπράκτως το “Run Greece» και με τις υπηρεσίες και το έμψυχο δυναμικό μας. Πρόκειται για διοργάνωση που προάγει τον αθλητικό

πολιτισμό, όπως εμείς τον εννοούμε και συνάδει με την φιλοσοφία μας για τον μαζικό αθλητισμό και την στόχευσή μας, όλο και περισσότεροι να γίνουν κοινωνοί των ωφελειών μιας καθημερινότητας που θα συμπεριλαμβάνει την φυσική δραστηριότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι της», τόνισε ο κ. Λαμπρινός. Ο κ. Κουκιαδάκης από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Το Run Greece είναι ένας αγώνας υγείας. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο και σε αυτήν μας την προσπάθεια η συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ, αλλά ειδικά φέτος και με τους φορείς του τουρισμού, είναι πολύτιμη».
Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γιώργος Βουρεξάκης, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Μάρκος Καλούδης, ο εκπρόσωπος της WIND, Μιχάλης Πλερωνάκης, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, οι αθλήτριες Ειρήνη Βασιλείου και η μικρή Μαρία Αποστολάκη, και εκπρόσωποι των φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων που στηρίζουν την διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα