Αλ.Τριανταφυλλίδης: «Όποιος θέλει τηλεοπτική άδεια θα πληρώσει» (audio)

15:13 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το “τζάμπα σινεμά” τελείωσε. ‘Όποιος θέλει άδεια θα πληρώσει» δήλωσε με αφορμή τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

«Ήταν δέσμευση της κυβέρνησης και απαίτηση των πολιτών η ιστορία “καμόρας” και διαπλοκής πολιτικών επιχειρηματιών και καναλαρχών

να σπάσει και αυτό γίνεται με πολλαπλούς τρόπους: πρώτα με το άνοιγμα της ΕΡΤ και κατόπιν με την αδειοδότηση των καναλιών όπου είχαμε ένα άνομο και άναρχο καθεστώς» σημείωσε, ενώ για τη ΝΔ και τη στάση της επί του συγκεκριμένου ζητήματος υπογράμμισε ότι είναι «δέσμια του παρελθόντος της» και «αμετανόητοι εραστές του “μαύρου”».

Για το πλαίσιο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ είπε ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει το στίγμα της δίκαιης ανάπτυξης, με εργαλεία τον αναπτυξιακό νόμο και τα κονδύλια μέσω του ΕΣΠΑ, ενώ ερωτηθείς για τις κυβερνητικές δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν –μεταξύ των οποίων και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ– έκανε λόγο για «επώδυνο συμβιβασμό». «Η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει μια συμφωνία από το καλοκαίρι του 2015 όπου την ορίσαμε ως έναν επώδυνο συμβιβασμό. Για τον ΕΝΦΙΑ είμαστε αναντίστοιχοι με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Αυτό το ήξερε ο πολίτης. Υποσχεθήκαμε να τον καταργήσουμε, αλλά δεν το κάναμε και αυτό ήταν μέρος του επώδυνου συμβιβασμού» διευκρίνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα