Αλμυρός: Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 1ου Ράλλυ Αλμυρού

10:09 9/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Αλμυρού, ενός αγώνα που φέτος παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην περιοχή της Θεσσαλίας και προσέλκυσε τη συμμετοχή 28 πληρωμάτων. Το 1ο Ράλλυ Αλμυρού είναι ο 3ος γύρος του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και διοργανώνεται σήμερα και αύριο από το Αθλητικό Σωματείο «Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας» (Ο.Μ.Α.Θ.).

Περιλαμβάνει συνολικά 5 Ειδικές Διαδρομές, με το αγωνιστικό μέρος να ξεκινά σήμερα το απόγευμα και τη διεξαγωγή της εναρκτήριας

διαδρομής «Άγιοι Θεόδωροι-Σούρπη» μήκους 12,65 χιλιομέτρων, ενώ θα ακολουθήσει η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, όπου θα φιλοξενηθεί και ο Τερματισμός. Η συνέχεια θα δοθεί αύριο Κυριακή 10 Ιουλίου, όταν και θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον περάσματα από την Ειδική Διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Σούρπη», καθώς επίσης και δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή «Νηές» που έχει μήκος 6.08 χιλιομέτρων. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα του 1ου Ράλλυ Αλμυρού είναι 50,11 και το επίκεντρο του αγώνα θα βρίσκεται στο χωριό Σούρπη, όπου και θα στεγαστεί το Σέρβις Παρκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα