Αλεξανδρούπολη:8th NOA Regatta Alexandroupolis 2016 – Laser Europa Cup Greece

10:01 11/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την συμμετοχή 130 αθλητών από 11 χώρες ολοκληρώθηκε η 8η NOA Regatta στην Αλεξανδρούπολη που διοργανώθηκε απο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης απο 27 έως 31 Ιουλίου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης ( Π. Ε. Έβρου,) τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον ΟΛΑ και το Επιμελητήριο Έβρου.
Ένα γεγονός με ξεχωριστή σημασία για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα πανελλαδικά αλλά και της ευρύτερης Μεσογείου

δίνοντας μια άλλη όψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Mε τον εντυπωσιακό αριθμό των 17 αθλητών η αγωνιστική ομάδα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, έδωσε δυναμικό παρόν, για ακόμη μία χρονιά, σε ένα γεγονός που πλέον έχει καθιερωθεί διεθνώς.
Μία διοργάνωση που κατάφερε να συγκεντρώσει, αθλητές από τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, τoυ Ισραήλ, της Ρουμανίας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου και χωρών όπως της Βουλγαρίας, Ιταλίας, Κροατίας, Ελβετίας, Ρωσίας ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Η ομάδα του ΝΟΑ συμμετείχε στην κατηγορία Optimist με την Θεοδώρα Βορβολάκου 5η κορασίδα (43η γενικής), τον Θανάση Κασαπίδη 6ο στους παίδες (47ος γενικής), τον Σταύρο Παλακίδη 51ο γενικής, τον Βαγγέλη Αργύρη 52ο γενικής, τον Αργύρη Πρίπο 53ο γενικής, τον Παναγιώτη Βορβολάκο 9ο στους παίδες (56ο γενικής), τον Θάνο Λάσκαρη 12ο στους παίδες (61ο γενικής), την Παναγιώτα Γιαγλή 62η γενικής και στον πρώτο τους αγώνα την Δήμητρα Σολωμού, Μάριο Γιαγλή και Εβελίνα Μανούση. Την ομάδα συνόδεψαν οι προπονητές του ομίλου Τσιαουσίδης Ηλίας και Τζουμάρη Κατερίνα.

Στα Laser 4.7 συμμετείχαν οι αθλητές του ΝΟΑ Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου 6ος γενικής, Ορφανίδης Ζήσης 6ος U-16 (11ος γενικής) , Παπαχρήστου Δήμητρα 2η στην κατηγορία U-18 Laser 4.7 και αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια (12η γενικής) και Γιαννακίδη Πολυχρόνη 13ος U-16 (19η θέση γενικής).
Στα Laser Radial ο αθλητής του ΝΟΑ Ευάγγελος Δολιανίτης κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U-17 Laser Radial (και 7η γενικής) και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U-19 Laser Radial.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα