ΕΡΤ Χανίων – Γ. Γιατρουδάκης: Οι προπονήσεις στη σφυροβολία γίνονται με αυτοσχέδιες υποδομές σε ένα αμμόλοφο… (audio)

09:35 11/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έξι αθλητές και αθλήτριεςστίβου από την Κρήτη συμμετέχουν στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι τοπικές αρχές δεν ενδιαφέρονται για τον κλασικό αθλητισμό, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελ. Βενιζέλος» Γιώργος Γιατρουδάκης.

Οι υποδομές στη σφυροβολία είναι ανύπαρκτες, αφού οι προπονήσεις γίνονται με αυτοσχέδιες υποδομές σε ένα αμμόλοφο στον Κλαδισό, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος του πρώτου σε πανελλαδικό επίπεδο Συλλόγου στην Ελλάδα.


Πρόκειται για τους:

– Αναστασάκη Μιχάλη – Σφυροβολία – (Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος)
– Μπελιμπασάκη Μαρία – 200 μ. – (Σητειακός Α.Ο.)
– Βασιλείου Ειρήνη – 400 μ. – (Γ.Ε. Ηρακλείου)
– Τσάκωνα Λυκούργο – Στέφανος – 200 μ. – ( Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος)
– Ρήγα Σοφία – Μαραθώνιος – (Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος) και
– Παππά Αλεξία – 10.000 μ. – ( Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος)


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γιώργος Γιατρουδάκης:

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, επισημαίνεται ότι η ανάπτυξη του κρητικού στίβου τα τελευταία χρόνια είναι σημαντική και οφείλεται στη προγραμματισμένη και επιστημονική «δουλειά» που γίνεται στα σωματεία του νησιού, από τους αθλητές – αθλήτριες όλων των ηλικιών, τους προπονητές και τους διοικητικούς εκπροσώπους, με αρωγούς το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την πολιτεία, την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση που αποτελούν «το μεγάλο σύμμαχο του στίβου της Κρήτης», τις οικογένειες των αθλητών μας, τους κριτές, τις διοικήσεις των σταδίων και τους ιδιωτικούς φορείς.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Keywords
Τυχαία Θέματα