Αλεξανδρούπολη :Κατέθεσε η σύζυγος του 32χρονου Σύριου

10:24 1/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αθωότητα του συζύγου της, και ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη Τζιχάντ, υποστήριξε η σύζυγος του 32χρονου Σύριου Τανγκρίτ Μούσα η οποία κατέθεσε εχτές ενώπιον της ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης ,ενώ σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης Τριανταφυλλιά Τσιούλπα η κατάθεσή της μπορεί να δώσει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.
Σημειώνεται ότι ο Σύριος είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη

ως ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS .
Η 20χρονη Ταγκρίντ Μούσα η οποία ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη υποστήριξε ότι, ο σύζυγος της υπήρξε μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού επειδή όπως είπε έχασε τα δύο του αδέρφια στον εμφύλιο της Συρίας.
Σύμφωνα με την Ταγκρίντ ο σύζυγος της έχει προβεί τα τελευταία 24ωρα σε απεργία πείνας και είναι καταβεβλημένος, ενώ διέψευσε και τα όσα ακούστηκαν και δημοσιεύτηκαν περί ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με την κ. Τσιουλπά , ο 32χρονος Σύριος έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού με τη σύμφωνη γνωμάτευση του ιατρού του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών όπου και κρατείτο, καθώς όπως είπε ,βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.
« Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η συμμετοχή του σε καμία τρομοκρατική οργάνωση, ούτε η άσκηση βίας προς την 2χρονη κόρη του καθώς δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση η οποία να βεβαιώνει κάτι τέτοιο,» σχολίασε σε δηλώσεις της η κ. Τσιουλπά και πρόσθεσε ότι «από το οπτικοακουστικό υλικό και τα στοιχεία που συνεχώς συλλέγονται, δεν αποδεικνύεται καμία δολοφονία. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η συμμετοχή του στον Ελεύθερο Δημοκρατικό Στρατό.»

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα