Αλεξανδρούπολη: «Ένα βιβλίο – χίλια χαμόγελα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Dance Art Academy»

10:37 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη εκδήλωση στις 18 και 19 Μαρτίου φιλανθρωπικού σκοπού, με τίτλο «Ένα βιβλίο – χίλια χαμόγελα», διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης «Dance Art Academy» με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο Έβρου.

Οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν προσφέροντας ένα ή περισσότερα βιβλία οποιασδήποτε θεματολογίας και περιεχομένου από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου, στους χώρους:
Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Δήμος Αλεξανδρούπολης,

Δημοτική βιβλιοθήκη και Επιμελητήριο .Στη συνέχεια όλα τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα ταξινομηθούν και θα παρουσιαστούν στις 18 και 19 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα σε ένα μοναδικό διήμερο Bazaar βιβλίου. Ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα στο χώρο της εκδήλωσης να αποκτήσει τα βιβλία της αρεσκείας του με μόνο 1 ευρώ το καθένα, συνεισφέροντας έτσι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο & Εθελοντικό – Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Δήμου Αλεξανδρούπολης.
«Σκοπός της εκδήλωσης , είναι να τονίσουμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα αισθήματα της αλληλεγγύης και της πνευματικής ανάπτυξης που είναι βασικά τις δύσκολες αυτές εποχές και να δημιουργήσουμε μια θεσμική εκδήλωση για το κοινό όφελος που τις επόμενες χρονιές θα παρέχει παράλληλες δράσεις στον Έβρο και στην ευρύτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,» ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Dance Art Academy» κ. Ευγένιος Μαυρόπουλος.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα