Αλεξανδρούπολη: O Παρασκευόπουλος Πολυζώης είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου

14:41 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Παρασκευόπουλο Πολυζώη, ανακήρυξε ως πρόεδρο της η ΝΟΔΕ Έβρου μοναδικό υποψήφιο για την θέση, καθώς ο έτερος υποψήφιος Μιχαλόπουλος Σπυρίδωνας απέσυρε την υποψηφιότητα του από τα αρμόδια όργανα του κόμματος με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η χθεσινή εκλογική διαδικασία .

Εν τω μεταξύ παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ του νομού Έβρου καθώς και από την θέση του εκλεγμένου υπευθύνου Παιδείας του νομού ο Απόστολος Τζιτζούδης
«Οι δράσεις που έγιναν από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και σήμερα, αποδεικνύουν ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου και

τα στελέχη της όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά σε όλους τους ανθρώπους του νομού ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών και κομματικών πεποιθήσεων. Προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς οι περισσότεροι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παρουσίαση και επίλυση των προβλημάτων σε κάθε επίπεδο.
Όλα τα παραπάνω όμως παραμερίστηκαν κατά τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών όταν μπήκαν στη μέση διαφόρων ειδών συμφέροντα με συνέπεια να διαταραχθεί η ενότητα της διοίκησης του νομού και να καταλήξουμε σε ένα «εκλογικό φιάσκο», σημειώνει στην επιστολή παραίτησης του ο κ.Τζιτζούδης και τονίζει: «Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να εκπροσωπώ κάτι που απέχει πολύ από τη λογική του αδιαίρετου και του αδιάσπαστου. Πολλοί μέσα στη διοίκηση φαίνεται να εκπροσωπούν μόνο το φαίνεσθαι, το οποίο δε συνάδει με τη δική μου νοοτροπία. Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι η Ν.Δ. στο νομό αποπροσανατολίζεται από τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της. Σε αυτό βοηθούν δυστυχώς οι «αυλικοί» του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τη θέλησή του ιδίου για αλλαγή και συμφωνία αλήθειας, η οποία μετατρέπεται σε συμφωνία αναλήθειας από κάποια τοπικά και κεντρικά στελέχη.»

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα