Αγωνιζόμαστε μέρα νύχτα για την ανάκαμψη δηλώνει ο Πρωθυπουργός

11:25 18/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά και πάλι την πατρίδα μας, για να ξαναδώσουμε ευκαιρίες σε όλους, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, διαβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Ζάππειο.
«Πιστεύω στο φιλότιμο και στην καρδιά του Έλληνα»
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει
η ανάκαμψη. Για να έχουμε ανάπτυξη, συμπλήρωσε, πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά. Ο Πρωθυπουργός, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή, η οποία έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες και χαρακτήρισε πρωτοφανές, το γεγονός ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%. «Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα και στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη». Ο Πρωθυπουργός, εξήρε επίσης το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, λέγοντας ότι «το σπουδαίο έργο του ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο» και επισημαίνοντας και το έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλήρου και που θα δημιουργήσει, όπως τόνισε, χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα