Αγώνας ορεινού τρεξίματος «ΖΕΥΣ» στο Θεσσαλικό Όλυμπο

19:06 11/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την περασμένη Κυριακή στην πλευρά του Θεσσαλικού Ολύμπου, συντελέστηκε ένας απ’ τους πιο απαιτητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Η ονομασία του είναι ΖΕΥΣ. Οι αθλητές και οι θεατές (καθώς και οι διοργανωτές) απόλαυσαν στιγμή τη στιγμή, τις δυνατές συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το ιδιαίτερο ανάγλυφο του χώρου, μέσα απ’ την οπτική των εμπνευστών του.


Από την πλευρά του Συλλόγου «ΟΑΣΥΣ», ο οποίος συνδιοργάνωσε τον αγώνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ορειβατικό αγώνα «ΖΕΥΣ» εκφράζεται

ικανοποίηση για την όλη διοργάνωση, γεγονός που καταμαρτυράται και από τις δηλώσεις έμπειρων αθλητών, που συμμετείχαν στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Μαυρίκιος: « Η επιτομή του ορεινού αγώνα, μια πανέμορφη αλπική διαδρομή όπου κάθε μέτρο έχει την αισθητική του». Μαρία: «Δύσκολος και επίπονος, αλλά ο πιο όμορφος στο καλεντάρι!!!» Jianping: «Ευχαριστούμε για την όμορφη ξενάγηση στον Όλυμπο».

Και μια πιο ποιητική απ’ το Σταύρο: «Αυτές οι άϋλες δομές, οι συναντήσεις με φίλους, οι ανάσες και η καρδιά που νομίζεις ότι θα πάψει να χτυπάει στο Σκολιό (το Σκολιό είναι η κορυφή δίπλα απ’ το Μύτικα), θωρακίζουν ψυχή και σώμα και μπορούμε να τραβάμε καθημερινό κουπί χωρίς σταματημό.»

Τα μέλη και η Διοίκηση του Συλλόγου «ΟΑΣΥΣ» απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη για θέματα τουρισμού Αθ. Παιδή για την προσωπική τους συνδρομή και ενθάρρυνση, καθώς και για την παροχή αναμνηστικών μεταλλίων, κυπέλλων και για τη διευκόλυνση που προσέφεραν στη μετακίνηση των αθλητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα