Reuters: Δωρεάν προβολή για Τραμπ ο «επίδοξος δολοφόνος» από Βρετανία

14:37 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο «επίδοξος δολοφόνος» του Ντόναλντ Τραμπ, ο 20χρονος Βρετανός υπήκοος Μάικλ Στήβεν Σάντφορντ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται από το 2015 παράνομα στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ως στέγη ένα αυτοκίνητο. Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Λας Βέγκας όταν άρπαξε το όπλο αστυνομικού, με το οποίο

σκόπευε να πυροβολήσει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.

Ο 20χρονος Βρετανός, τον οποίο ο δημόσιος συνήγορος του χαρακτήρισε «αυτιστικό που ήθελε να αυτοκτονήσει», κατέθεσε ότι σχεδίαζε την επίθεση ένα χρόνο, ωστόσο υποστήριξε ότι έκανε στις 17 Ιουνίου «το πρώτο και μοναδικό μάθημα σκοποβολής ενώ δεν είχε κρατήσει ποτέ άλλοτε όπλο».

‘Οπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο Βρετανός εξασφαλίζει δωρεάν προβολή στα αμερικανικά ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αναγκαία για το Ντόναλντ Τραμπ που διέρχεται «κρίση ρευστότητας». Τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα, αφού η προεκλογική εκστρατεία του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου για τον Ιούνιο άρχισε με ρευστό μόλις 1,29 εκατ. δολαρίων, έναντι της «οικονομικής άνεσης των 42 εκατ. δολαρίων που έχει η υποψήφια Χίλαρι Κλίντον».

Keywords
Τυχαία Θέματα