O Ράμι Μάλεκ, κινηματογραφικός σωσίας του Φρέντι Μέρκιουρι

13:11 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρώτη φωτογραφία του Ράμι Μάλεκ, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς Mr. Robot, να υποδύεται τον Φρέντι Μέρκιουρι, τραγουδιστή του συγκροτήματος των Queen, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην εν λόγω φωτογραφία ο Μάλικ παραπέμπει στο στυλ του Μέρκιουρι στη γνωστή συναυλία Live Aid, το 1985, στο Λονδίνο. Η βιογραφική ταινία

του Μπράιαν Σίγκερ, με τίτλο «Bohemian Rhapsody» (από το ομότιτλο τραγούδι του συγκροτήματος) αφηγείται την ιστορία των Queen, από την εποχή της συνάντησης του Μέρκιουρι με τα άλλα μέλη της μπάντας, Μπράιαν Μέι (κιθαρίστα) και Ρότζερ Τέιλορ (ντράμερ) το 1970 μέχρι το γεγονός του Live Aid.

Ο 36χρονος Μάλεκ αναφερόμενος στην ομοιότητά του με τον τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος, είπε: «προσθέτει μόνον στον βαθμό αυτοπεποίθησης που πρέπει να έχει κάποιος για να παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι» και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε θέση ν’ ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι στον καθρέφτη σε κοιτά κάποιος άλλος, αυτή η στιγμή είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης».

Προκειμένου ο ρόλος να ανταποκρίνεται και στις φωνητικές ικανότητες του Φρέντι, στην ταινία θα χρησιμοποιηθεί ένα συνδυασμός της φωνής του ερμηνευτή, της φωνής του Μάλεκ και «ενός παρόμοιου ήχου που θα γεμίζει τα κενά».

«Θα χρησιμοποιήσουμε τον Φρέντι όσο περισσότερο γίνεται και θα χρησιμοποιήσουμε εμένα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι στα Abbey Road Studios αυτή τη στιγμή, αν αυτό σας λέει κάτι. Δεν δουλεύω να βελτιώσω το παίξιμό μου ως ηθοποιός», δήλωσε χαρακτηριστικά Ράμι Μάλεκ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: IMDB

Keywords
Τυχαία Θέματα