Nα σταματήσει η δίωξη του Κ. Πελετίδη ζητούν σωματεία και φορείς

18:37 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη συνέχιση της δίκης του Δημάρχου Πατρέων την Πέμπτη 23/2, η έκφραση αλληλεγγύης συνεχίζεται αμείωτη.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων: «Καθημερινά καταφθάνουν στο Δημαρχείο νέες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Σωματείων και Φορέων που δηλώνουν την στήριξή τους στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στη δίκη του με την Χρυσή Αυγή, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.
Μεταξύ

των αποφάσεων που έφθασαν στο Δημαρχείο είναι των:
– Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πύργου
– Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λεβαδέων
– Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καλαμπάκας
– Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
– Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού
– Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου
– Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου
– Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
ΕΛΜΕ Χανίων

Παράλληλα το Σωματείο Οδηγών – Χειριστών Δήμου Πατρέων αποφάσισε στάση εργασίας την 23η Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί έως τις 11 το πρωί με συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και πορεία – συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια ζητώντας να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου».

Σύλλογος Προσωπικού ΔΕΥΑΠ

«Ο Σύλλογος μας μαζί με δεκάδες άλλα Σωματεία, έδωσε μαζικά δυναμικό παρών έξω από τα δικαστήρια δηλώνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του στον Δήμαρχο της Πάτρας.
Η δίκη του Δημάρχου διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017.
Με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους εργαζομένους να σταθούν και πάλι στο πλευρό του Δημάρχου. Να δώσουν ξανά βροντερό παρών έξω από τα Δικαστήρια.

Με Στάση εργασίας την 23η Φεβρουαρίου 9.00π.μ έως 14.00μ.μ, συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και πορεία – συγκέντρωση έξω από δικαστήρια.
Λέμε όχι στη δίωξη του Δημάρχου, ο λαός της πόλης μας με τη δράση του να απομονώσει την εγκληματική –ναζιστική «Χρυσή Αυγή», να πετάξει τους ίδιους και την ιδεολογία τους στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας εκεί που πραγματικά ανήκουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Πελετίδης διώκεται για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα