LesvosTrail 2017: Με επιτυχία η γιορτή του αθλητισμού και της φύσης στο Μόλυβο

12:04 2/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

200 περίπου αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στο μεγάλο ορεινό αγώνα δρόμου της Λέσβου, το Lesvos Trail, που διοργάνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόκληση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού αγώνα, έτρεξαν σε μια διαδρομή 46 χιλιομέτρων, στην ευρύτερη περιοχή του Μολύβου και του ορεινού όγκου του Λεπέτυμνου!


Το Lesvos Trail2017 διοργάνωσε κι άλλους αγώνες. Έναν μικρότερο αγώνα 18 χιλιομέτρων, έναν αγώνα δυναμικού βάδην 4 χιλιομέτρων, όπου οι συμμετέχοντες περπάτησαν μέσα από

τον παραδοσιακό οικισμό, κι έναν αγώνα για μικρούς αθλητές στην περιοχή του αλσυλλίου.
Όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο νυκτερινός αγώνας δρόμου 8 χιλιομέτρων, που έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να ζήσουν μια διαφορετική, νυκτερινή άποψη του Μολύβου.


Το Lesvos Trail δεν είναι απλά ένας ορεινός αγώνα δρόμου. Είναι μια μεγάλη γιορτή της φύσης! Οι αθλητές – άλλα και όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες – είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη Λεσβιακή φύση, έτρεξαν μέσα από τους φημισμένους ελαιώνες και το δίκτυο μονοπατιών και απόλαυσαν το μοναδικό τοπίο της βόρειας πλευράς του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα