Koμοτηνή:Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί στην ΕΝ ΚΛΩ

12:06 26/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η διαδικασία επιθεώρησης των εγκαταστάσεων της ΕΝ ΚΛΩ, από το επενδυτικό ταμείο AiglonSLP, το οποίο έχει εκδηλώσει το επενδυτικό του ενδιαφέρον, για τις εγκαταστάσεις της ΕΝ ΚΛΒ, σύμφωνα με το πλαίσιο του πτωχευτικού κώδικα.

« Δυστυχώς για μας ολοκληρώνεται μια διαδικασία μετά από 4 μήνες, η οποία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί σε 4 μέρες, ακριβώς μετά την εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος», δηλώνουν μέσω της επιστολής που απέστειλαν οι πρώην εργαζόμενοι

της ΕΝ ΚΛΩ.
Επίσης στην επιστολή τους επισημαίνουν πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα των 4 μηνών επισκέφθηκαν το χω΄ρο μεταπράτες-μετά συνοδεία συνδίκου-, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν κομμάτι κομμάτι μηχανολογικό εξοπλισμό των εργοστασίων εξοπλισμό της ΕΝ ΚΛΩ. Πως απαγορεύονταν η παρουσία των πρώην εργαζομένων στους χώρους και πως ειδοποιούνταν κάποιοι από τους πρώην συναδέλφους τους να βοηθήσουν στην αποξήλωση του εξοπλισμού.
Οι εργαζόμενοι της ΕΝ ΚΛΩ κάνουν λόγο για συστηματική επιμέλεια για την διενέργεια των πληστειριασμών και για πλήρη απαξίωση του εξοπλισμού των εργοστασίων.
«περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η στάση και των υπολοίπων πιστωτών», σημειώνουν καταλήγοντας στην επιστολή τους οι πρώην εργαζόμενοι ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα