Koμοτηνή:Πυροσβέστες, Άγγελοι της φωτιάς και του χιονιού

11:29 13/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων κυρίως των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, καθώς τα πεζοδρόμια και τα στενά δρομάκια, κρύβουν κινδύνους ολισθηρότητας λόγω πάγου, απευθύνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την Πυροσβεστική.

Εξ άλλου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο προϊστάμενος του Συντονιστικού της Π.Υ. ΑΜ-Θ, Αντιπύραρχος, Λεωνίδας Καραγκούνης, στάθηκε στις συνδρομές της Πυροσβεστικής σε συνανθρώπους μας που χρειάστηκαν φάρμακα, μεταφορά στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μεταφορά γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καβάλας,

στο κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, όλες αυτές τις μέρες της κακοκαιρίας.
Σε ότι αφορά την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τη Ροδόπη χρειάζονται από το 1ο χλμ Νέας Σάντας- Κέχρου, στην Επαρχιακή οδο, Οργάνης-Δρανιάς, Ραγάδας-Εσοχής, Άνω και Κάτω Βυρσίνη. Επίσης απαγορεύεται η διέλευση όλων των ιρλανδικών διαβάσεων, που υπάρχουν στην περιοχή.
Σε ότι αφορά την Ξάνθη αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην Επαρχιακή οδό Λειβαδίτη Δασικού Χωριού, Επαρχιακή οδό Λυκοδρομίου-Καλλιθέας-Δασικού Χωριού. Από το 18 χλμ της Επαρχιακής οδού Ξάνθης-Άγιος Κωνσταντίνος και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Μύκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα