Kαλαμάτα: Αιχμές Νίκα για σκοπιμότητες και ρουσφέτια που σχετίζονται με το στρατόπεδο

12:45 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αρκετά αιχμηρός εμφανίστηκε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αποδίδοντας πολιτικές σκοπιμότητες και παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του στρατοπέδου της Καλαμάτας.

Ο κ. Νίκας, ανέφερε πως πράγματι το στρατόπεδο κινδύνευσε τις τελευταίες βδομάδες από «τα ρουσφέτια και τα ψηφαλάκια που κυνηγούσαν ορισμένοι» όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι πατριωτική

και πως «δώσαμε και μεις δικαιώματα και ερείσματα» . Σημείωσε επίσης πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμένος, του παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν ότι στο Λόχο Διοικήσεως του στρατοπέδου υπηρετούσαν 180 με 200 άτομα ενώ θα έπρεπε να υπηρετούν 40. «Δε μπορεί στη παραμεθόριο, να υπάρχουν ελλείψεις και το στρατόπεδο της Καλαμάτας να είναι υπεράριθμο επειδή κάποιοι θέλουν να βλέπουν τη…μαμά τους», τόνισε με νόημα.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας είπε ότι σε αυτή την κατάσταση οδήγησαν τα ρουσφέτια και το κυνήγι των ψήφων κάποιων που βάζουν πρώτα απ’ όλα το πολιτικό τους όφελος.
Πάντως ο Παναγιώτης Νίκας, αν και είπε ότι το ιστορικό στρατόπεδο της Καλαμάτας δε μπορεί να καταργηθεί, ανέφερε ότι το ζήτημα είναι ακόμα «ανοιχτό» και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, ιδιαίτερα όταν η χώρα δεν έχει να πληρώσει όλες τις δαπάνες του δημοσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα