Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το «Matala Festival»

12:44 17/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται από σήμερα Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου το «MATALA FESTIVAL 2016». Στο καθιερωμένο Φεστιβάλ που οργανώνει ο δήμος Φαιστού, με την αιγίδα του ΕΟΤ, του Υπουργείου Οικονομίας-Ανάπτυξης-Τουρισμού, η μουσική θα δώσει το σήμα έναρξης ενός μαγευτικού τριημέρου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού

και ξένου ρεπερτορίου θα δώσουν το παρών στο Cave Stage των Ματάλων χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές, δημιουργώντας παράλληλα ένα κλίμα πρωτόγνωρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τα ηλιοβασιλέματα του ζεστού Ιουνίου.

Onirama, Φίλιππος Πλιάτσικας, Koza Mostra, Maraveyas Ilegal, Dub Pistols και Tonis Sfinos είναι μερικά από τα συνολικά 15 συγκροτήματα που θα μετατρέψουν την παραλία των Ματάλων σε έναν επίγειο παράδεισο, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες.
Το μεγαλύτερο μουσικό και διεθνή Φεστιβάλ του καλοκαιριού είναι εδώ και μας περιμένει για ένα μοναδικό τριήμερο ξεγνοιασιάς, χαράς και ελευθερίας.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ
CAVE STAGE

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 – 1η ΜΕΡΑ “MATALA FESTIVAL”
Alone Together: Το σήμα έναρξης για το Φεστιβάλ θα δοθεί στις 5 το απόγευμα όπου στη σκηνή των Ματάλων θα ανέβει το μουσικό συγκρότημα “Alone Together” το οποίο θα ερμηνεύσει αξέχαστα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Jimi Hendrix, Ten Years After, Cream & ZZ Top, συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των ‘60s και ‘70s.
Soul Fire: Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το τραγούδι του Lee “Scratch” Perry, Soul Fire για τον Βασίλη Σαββόπουλο, γνωστό και ως Jam Smiley, όπου στις αρχές του 1990 δημιουργεί την reggae μπάντα “Soul Fire”. Οι εμφανίσεις τους σε σπουδαία καλλιτεχνικά δρώμενα όπως το «The Big Big Reggae Party in Sofia», το 1ο και 2ο «Rastavibe Festival» καθώς και η συνεργασία του με τον Mad Professor το 2004, λειτούργησαν αποτελεσματικά στην ανοδική πορεία του συγκροτήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα