Full Moon Fiesta με τους Chico Trujillo στην Τεχνόπολη

10:36 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πού θα σε βρει η πανσέληνος του Ιουλίου; Μήπως θέλεις να ταξιδέψεις στη μακρινή Χιλή από το κέντρο της πόλης; Να δοκιμάσεις το παραδοσιακό χιλιανό ποτό; Κι όμως, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, μπορείς να βρεθείς στη Νότια Αμερική χωρίς εισιτήριο!

Ταξίδεψε υπό τους ήχους της μπάντας που γεμίζει στάδια σε όλο τον κόσμο, έχει μοιραστεί τη σκηνή μαζί με τους Ska-P, τον Morrissey και τον Kanye West κι έχει εκατομμύρια views σε κάθε της τραγούδι στο YouTube… Ποια είναι

αυτή;

Chico Trujillo

Μα φυσικά, οι Chico Trujillo! Το συγκρότημα από το Σαντιάγκο, διάσημο για τις ζωντανές εμφανίσεις του, προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μας υπόσχεται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά… Η μουσική τους καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να μπολιάζει τη μουσική παράδοση της Χιλής, την cumbia με τους ήχους της ska, της reggae και του ροκ.

Οι Chico Trujillo έρχονται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να μας μεταφέρουν την ακατανίκητη επιθυμία τους για τις χαρές της ζωής και την αγάπη τους για την καλή μουσική!

Τη fiesta θα ανοίξουν οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, με rock & roll ρυθμούς και παιχνιδιάρικη διάθεση!

Κι όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο…

Λίγα λόγια για τους Chico Trujillo

Μετρώντας 10 χρόνια παρουσίας στην underground σκηνή της cumbia-punk στο Σαντιάγκο, οι Chico Trujillo κατόρθωσαν να ανελιχθούν στο σημαντικότερο συγκρότημα της Χιλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα