Aύριο οι βαθμολογίες των ΕΠΑΛ για τη Λέσβο και τη Χίο

14:05 6/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι βαθμολογίες των μαθητών των ΕΠΑ.Λ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου θα αναρτηθούν αύριο Παρασκευή 7 Ιουλίου σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας. Οι βαθμολιγίες των μαθητών των ΓΕΛ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα μέτρα που θα πάρει το υπουργείο για τους υποψήφιους των δύο νησιών που επλήγησαν από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των μέτρων που θα ανακοινώσει το υπουργείο παιδείας για τους υποψήφιους των δύο νησιών είναι ποσόστωση στις σχολές αλλά και επιπλέον μοριοδότηση των υποψηφίων από τις πληγείσες περιοχές. Ειδικότερα για τους υποψήφιους του ΓΕΛ Πολιχνίτου που αφορά 19 παιδιά από τα οποία τα τρια από τη Βρίσα και ένα από το Λισβόρι, η τοπική κοινωνία ζητεί γεναία μοριοδότηση.

Εν τω μεταξύ γονείς τελειόφοιτων της Λέσβου θεωρούν ότι καθυστέρησε το υπουργείο την ανακοίνωση των μέτρων αυτών και με δεύτερο έγγραφό τους ζητούν «την άμεση υλοποίηση της υπόσχεσής του, για να μπορέσουν τα παιδιά να προχωρήσουν στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους και να ελπίζουν σε ένα καλλίτερο αύριο».

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα