«Art Week» στην ΕΡΤ2

05:07 23/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Καλεσμένη στην δεύτερη εκπομπή του νέου κύκλου «Art Week», που θα μεταδοθεί, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στις 17:30, από την ΕΡΤ2, είναι η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος.

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση

και την αγάπη του κοινού.
Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Εκπομπή 2η: «Κάτια Δανδουλάκη – Παναγιώτης Καλαντζόπουλος»

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, καλεσμένη στο πρώτο μέρος του «Art Week», είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει στη Λένα Αρώνη για τις επιλογές των ρόλων, τη συνεργασία με νέους ηθοποιούς, τη σημασία της αποδοχής και της αγάπης. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ένας αγαπημένος συνθέτης, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μιλάει στη Λένα Αρώνη για τις μουσικές και προσωπικές αναζητήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα