510 συλλήψεις το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου στη Ζάκυνθο

15:36 13/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

510 άτομα συνελήφθησαν συνολικά για διάφορα αδικήματα, κατά το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου, από τις υπηρεσίες της διεύθυνσης αστυνομίας Ζακύνθου, στο πλαίσιο εφαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών του νησιού.

Μεταξύ άλλων, έχουν γίνει 12 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, 12 για καταδιωκτικά έγγραφα, 46 για πώληση προϊόντων παραεμπορίου, καθώς και για άλλα αδικήματα.
Στον τομέα της παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος,

βεβαιώθηκαν 261 παραβάσεις, από τις οποίες οι 48 αφορούν την στέρηση άδειας λειτουργίας, 50 την παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας και 58 για ηχορύπανση.
Στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν 686 παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν, 38 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, 66 για ταχύτητα και 20 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Να σημειωθεί ότι κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.000 προϊόντα παραεμπορίου.
«Οι δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών της Ζακύνθου, αναμένεται να ενταθούν με την κορύφωση της θερινής περιόδου», επισημαίνει η γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Keywords
Τυχαία Θέματα