2η Ανάβαση Λιβαδίου – Όλυμπος

14:36 15/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “2η Ανάβαση Λιβαδίου ”, με συνδιοργανωτή τον Ποδηλατικό Σύλλογό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, σε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr.

Ο καθιερωμένος αγώνας ανάβασης στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία με τη συμμετοχή 170 αθλητών και πλέον αθλητών από πολλές πόλεις της χώρας, στις κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+

OPEN 18+, 30+,40+,50+. Αφετηρία του αγώνα η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας.

Οι μικρές κατηγορίες διάνυσαν συγκεκριμένη απόσταση ανάλογα με την κατηγορία τους και οι μεγαλύτεροι ποδηλάτησαν την μικτή διαδρομή 35 χιλιομέτρων που κορυφωνόταν υψομετρικά όσο πλησίαζε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τελικό τερματισμό στην Πλατεία του χωριού.

Ο αγώνας αποτέλεσε το δεύτερο κατά σειρά από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στα πιο φημισμένα βουνά της χώρας, Κίσσαβο και Όλυμπο.

Το βάθρο των απονομών σε όλες τις κατηγορίες πλαισιώθηκε από δυνατούς αθλητές. Στην κατηγορία των Ανδρών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Κυριακίδης Γιάννης, 2ος Ζέγκλης Νίκος και 3ος Φραγκούλης Άγγελος, αθλητές που μαζί με πολλούς άλλους τιμούν ανελλιπώς όλες τις αναβάσεις που διοργανώνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ τα τελευταία χρόνια.

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Για την σπουδαία συνεργασία , ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την Κοινότητα Λιβαδίου καθώς και όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και παραβρέθηκαν στον αγώνα καθώς και τους φιλόξενους κατοίκους Λιβαδίου.

Επίσης, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, τους εθελοντές καθώς και την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα κα Αυγέρη Βάσω.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς της διοργάνωσης και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης που τείνει να γίνει θεσμός.

Ακόμη, ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο και τελευταίο ποδηλατικό ραντεβού δίνετε στην «25η Ανάβαση Ανατολής» στις 22 Οκτωβρίου.

Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στο «www.cyclinghellas.gr»

Keywords
Τυχαία Θέματα