1ο Football Surviball για τον μικρό Στέφανο

14:55 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Φιλανθρωπικό αγώνα για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας του 4χρονου Στέφανου που υπέστη εγκαύματα στο κεφάλι όταν είχε ξεσπάσει φωτιά στο διαμέρισμα που διέμενε μαζί με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του. Ένα περιστατικό που είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2016 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς η μητέρα του αδυνατούσε να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα και χρησιμοποιούσαν για φωτισμό κερί, από το οποίο άρπαξε φωτιά το διαμέρισμα και ο μικρός Στέφανος γλίτωσε με εγκαύματα που τον ταλαιπωρούν

μέχρι σήμερα. Έτσι οι τοπικοί φορείς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με πρωτοβουλία του ΣΕΠ Λάρισας πραγματοποιούν το 1ο Football Surviball το Σάββατο 10 Ιουνίου στο στάδιο Αλκαζάρ.

Συγκεκριμένα για την ενίσχυση του μικρού Στέφανου και της οικογένειας του ενώνουν τις δυνάμεις τους η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας η ΕΠΣΛ και εθελοντικές οργανώσεις που θα βοηθήσουν στη τέλεση του αγώνα και στη συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το μεσημέρι στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου δόθηκε συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές οι οποίοι απηύθυναν κάλεσμα στους Λαρισαίους και όχι μόνο να βοηθήσουν τον μικρό Στέφανο να απαλλαγεί από τις πληγές που του άφησε η πυρκαγιά.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΕΠ Λάρισας Μανώλης Γαραζανάκης που ήταν και εμπνευστής της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι οι πρώτοι σκόρερ των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ θα συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5.30 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στο στάδιο Αλκαζάρ, καλώντας όσους θέλουν να βοηθήσουν τον Στέφανο και την οικογένεια του μπορούν να απευθυνθούν στους διοργανωτές η να έρθουν στο Αλκαζάρ όπου στη θύρα 3 θα συγκεντρώνονται και τα χρήματα στον κουμπαρά, θα βρίσκονται και εθελόντριες που θα συλλέγουν διάφορα ρούχα (Νούμερο 6), Παπούτσια (Νούμερο 26), αλοιφές Pepanthol, Λοκότ και μωρομάντηλα μόνο με χαμομήλι.

Ακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσια Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος ο οποίος επεσήμανε ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες που αποβλέπουν στην ενίσχυση και βοήθεια ανθρώπων που έχουν ανάγκη η αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Την στήριξη στην εκδήλωση και στον μικρό Στέφανο εξέφρασε τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος όσο και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σωτήρης Βούλγαρης καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Keywords
Αναζητήσεις
τελευταια νεα για τον μικρο στεφανο, που μενει ο μικρος στεφανος
Τυχαία Θέματα