Ζαχαριάδης για καταλήψεις: Η χρήση βίας φέρνει δράση, φέρνει και αντίδραση

11:22 3/8/2016 - Πηγή: Aixmi

«Η χρήση βίας φέρνει δράση και αντίδραση» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τις καταλήψεις ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

«Να μην είμαστε ανεκτικοί στην ανομία, αλλά να μη δημιουργούμε ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν» τόνισε, αναφέροντας πως «επικοινωνιακά είναι ένα θέμα που δεν υπάρχει στην καθημερινότητα του πολίτη».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα

παρατήρησε ότι ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε την Τρίτη ότι κάποιοι δείκτες της οικονομίας έχουν βελτιωθεί και μπορούμε να πάμε καλύτερα. Ο κ. Ζαχαριάδης όμως άφησε και αιχμές κατά του κ. Στουρνάρα, ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη μεταρρυθμίσεων, διερωτώμενος «γιατί δεν κάνανε αυτές τις αλλαγές όσοι πέρασαν από θέσεις ευθύνης;» «Συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, αλλά πρέπει να συζητήσουμε το περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων» διευκρίνισε.

Όσον αφορά για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ότι «είναι τέτοια διαδικασία… όποιος δώσει τα περισσότερα, αλλά πρέπει να πληροίς κάποιες προϋποθέσεις.»

Τα κριτήρια, συνέχισε, είναι ενιαία. «Μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα άλλα και λιγότερα… Αυτός είναι ο διαγωνισμός. Συνιστώ ψυχραιμία, εμείς δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανένα για όλους ισχύουν τα ίδια. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι» είπε.

Απαντώντας εξάλλου στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος έχει τεχνική εταιρεία ανέλαβε δημόσια έργα και διεκδικεί τηλεοπτική άδεια, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι γίνεται υπερβολική συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Σχολιάζοντας εξάλλου το δημοσίευμα της Καθημερινής για εμπλοκή στη δημοπράτηση των αδειών, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι «κάθε νέα προσπάθεια έχει ζητήματα που έχουν κάποιες δυσκολίες, νομίζω ότι θα ξεπεραστούν». «Τα τεχνικά ζητήματα πρέπει να επιλυθούν με τεχνικό τρόπο… Εμείς τις πολιτικές αποφάσεις μας τις έχουμε πάρει» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα