Ένας μήνας διακοπών στη Γαλλική Πολυνησία για το ζεύγος Ομπάμα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:09 19/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από έναν μήνα κάτω από τον ήλιο της Γαλλικής Πολυνησίας, το τέως προεδρικό ζεύγος των Ομπάμα επέστρεψε στις ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα προσγειώθηκε στην Αϊτή στις 15 Μαρτίου κι από εκεί πέταξε στην Τετιαρόα όπου διέμεινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, αγαπημένο των διασήμων.

Barack Obama is an Instagram Husband pic.twitter.com/OouLr7bjT2

Madeline Hill (@mad_hill) April 16, 2017

Την περασμένη Παρασκευή τρία ιδιωτικά τζετ περίμεναν τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα που ακολούθησε τον πρόεδρο στις διακπές του την τελευταία εβδομάδα ενώ το ζευγάρι εκανε διακοπές με τους αγαπημένους φίλους του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τομ Χανκς και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Tο ζεύγος των Ομπάμα απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές των διακοπών του σε γιοτ που ανήκει στο νεκατομμυριούχο Ντέιβιντ Γκέφεν, έναν από τους δηιμιουργούς των κινηματογραφικών στούντιο της Dreamworks. Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου «συνέλαβε» τη στιγμή που ο πρόεδρος φωτογράφιζε τη σύζυγό του πάνω στο γιοτ.

Le #président Édouard #Fritch offre des œufs de #pâques à #Obama. #Tahiti #Polynésie #US #Obamaàcroquer https://t.co/TN8vc6Touw pic.twitter.com/QuYzYAsqYw

— Polynésie 1ère (@Polynesie1ere) April 17, 2017


Στις διακοπές τους οι Ομπάμα επισκέφθηκαν τα νησιά Χουαχίν, Ταχάα, Ραϊατέα και Μπόρα Μπόρα. Ο Μπαράκ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρος της Γαλλικής Πολυνησίας Έντουαρντ Φριτς προσφέροντάς του πασχαλινά αύγά.

Keywords
Τυχαία Θέματα