Βρετανία: Κατηγορήθηκαν για κακοποίηση όταν πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο

20:38 11/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ζευγάρι από τη Βρετανία έζησε τον εφιάλτη όταν πήγε το μόλις έξι μηνών κοριτσάκι του επειγόντως στο νοσοκομείο.
Ο John και η Donna Wade από το Doncaster πήγαν τη μικρή Isabella στο νοσοκομείο, που έπασχε από μηνιγγίτιδα, κάτι που προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένα πρήξιμο στο κεφάλι της.
Οι γιατροί θεώρησαν το πρήξιμο ύποπτο και πίστεψαν ότι το παιδί χτυπήθηκε από τους γονείς.
Το αποτέλεσμα ήταν να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες

και να απομακρύνουν από τους γονείς το άλλο τους παιδί τον 2χρονο γιο τους Ollie.
Στη συνέχεια οι κοινωνικοί λειτουργοί ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την απομάκρυνση και των δύο παιδιών από τους γονείς τους.

Όλα αυτά μέχρι οι εξετάσεις στο νοσοκομείο να διαγνώσουν μια μορφή επικίνδυνης βακτηριακής μηνιγγίτιδας στην Isabella, η οποία πέρασε μία εβδομάδα στην εντατική και ακόμη μία στο νοσοκομείο μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου οι γονείς της συνέχισαν τη θεραπεία της με αντιβιοτικά.

Ο John Wade αναφέρει για την απομάκρυνση του γιου τους από κοντά τους: «Ο γιος μου δεν έχει συνέλθει ακόμη ψυχολογικά από τη μέρα που τον πήραν από κοντά μας και επειδή πλέον φοβάται είναι συνέχεια κολλημένος πάνω μας. Νιώσαμε πολύ απογοητευμένοι από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Ντόνκαστερ οι οποίες οδηγήθηκαν τόσο γρήγορα σε λάθος συμπεράσματα. Θέλαμε να μας ζητήσουν απλά μια ειλικρινή συγνώμη αλλά το μόνο που μας έδωσαν ήταν μια έκθεση που περιγράφει τις αποτυχίες τους».
Τα παιδιά είναι πλέον λίγο μεγαλύτερα ενώ το περιστατικό αποκάλυψε η Daily Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα