Βόλεϊ: Τέλος ο Καλμαζίδης, ήρθε ο Ζελιάσκοφ στον ΠΑΟΚ

16:28 24/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Γιάννη Καλμαζίδη έβαλε σήμερα ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας επισήμως το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος οδήγησε φέτος τον «Δικέφαλο» στο νταμπλ, δηλαδή στους πρώτους τίτλους της ιστορίας του.

«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Γιάννη Καλμαζίδη για τη συνεργασία και τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όσα

πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα «ηνία» της ομάδας θα αναλάβει ο Νικολάι (Νίκι) Ζελιάσκοφ, πρώην μεγάλη δόξα του βουλγαρικού βόλεϊ με εξαιρετική παρουσία στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε φορώντας τις φανέλες των Ολυμπιακού, Ηρακλή, Α.Ε. Νίκαιας, Ηρακλή και Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ζελιάσκοφ ήρθε λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του «τέλους» στη σχέση με τον Καλμαζίδη, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός Νικολάι Ζελιάσκοφ.
Ο 45χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα χάρη στην πολυετή του θητεία ως αθλητής σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους , μεταξύ των οποίων και του ΠΑΟΚ την σεζόν 2000-2001.
Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είναι ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής που έρχεται στον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα