Βίντεο σοκ: Το φονικό Smart «θερίζει» γυναίκα μπροστά στον άνδρα της

14:47 21/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, στην Πέτρου Ράλλη, και δείχνει ένα ζευγάρι να περπατά. Ο άνδρας είναι πάνω στο πεζοδρόμιο και η γυναίκα κάτω, λίγα εκατοστά πιο δίπλα.

Ο άνδρας βλέπει το Smart να έρχεται κατά πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προσπαθεί να την τραβήξει από το χέρι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει.

Το Smart την παρασύρει και τη ρίχνει νεκρή στο έδαφος.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί η

αποκάλυψη πως ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου γνώριζε την 24χρονη, που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά το τροχαίο, και όπως ο ίδιος είπε, είχε σχέση μαζί της στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί, πάντως, αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή γυναίκα, καθώς πράγματι δεν φρέναρε για τουλάχιστον 400 μέτρα.

Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι την ώρα του τροχαίου είχε πάθει κρίση επιληψίας και το πόδι του είχε κολλήσει στο γκάζι. Στην ανακρίτρια είπε, ότι όταν ήταν 16 χρονών μετά από σοβαρό ατύχημα με μηχανή, άρχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις και να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Στην ερώτηση, πώς κατάφερε να βγάλει δίπλωμα όντας επιληπτικός, ανέφερε ότι έκρυψε το πρόβλημά του από τους αρμόδιους.

* Το βίντεο μετέδωσε το Μega στο κεντρικό του δελτίο.

http://www.youtube.com/watch?v=3Pxnnh8khTk

Keywords
Τυχαία Θέματα