Βίκυ Σταμάτη: «Ζούσα σαν μέση Ελληνίδα – Θα αυτοκτονησ​ω εάν δεν αποφυλακισ​τω»!

21:01 3/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Όχι μόνο δεν είχε όρια στις αγορές της, αλλα όπως φαίνεται δεν έχει ούτε στα λόγια της!
Ο λόγος για τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από τον Κορυδαλλό στο site newsvoice.gr (στον Ορέστη Καρύπη), έκανε την εξωφρενική δήλωση, ότι ζούσε όπως η μέση Ελληνίδα!
Η γυναίκα που έκανε παραμυθένιο γάμο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Παρίσι, που έμενε σε υπερπολυτελή σπίτια

και ξενοδοχεία, που ξόδευε χιλιάδες ευρώ για μαιχαιροπήρουνα -ακόμη και για κρόσια κουρτινών- συγκρίνει τον εαυτό της με τη μέση Ελληνίδα! Και επιτίθεται εναντίον των δημοσιογράφων!

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για το τι έχει να πει στον κόσμο, σε όλους εμάς δηλαδή, φέρεται να είπε: «ένας καλόπιστος παρατηρητής, αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσης μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας με μια στοιχειώδη οικονομική άνεση. Αλλά οι κατήγοροί μου, οι τηλεοπτικοί, δημοσιογραφικοί κεκράκτες, ποτέ δεν απάντησαν στο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα και τους προκαλώ -αφού μου δίνετε την ευκαιρία- να ανατρέξουν στο πόθεν έσχες δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων, μεγαλοδημοσιογράφων»!

Στη συνέχεια, μάλιστα, αναφέρεται στις δικαστικές αρχές, απειλώντας με αυτοκτονία!
«Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη, σε καινούριο αίτημα μου περί αποφυλάκισης, δύναται και οφείλει να απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, αλλιως αποφασίζει τη φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου»!

Σωστά διαβάσατε… Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα της, απειλεί και με αυτοκτονία…

Keywords
Τυχαία Θέματα