Βίκυ Σταμάτη: «Νονός» ο Σημίτης, έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Παπανδρέου

18:55 22/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων απολογήθηκε για δεύτερη ημέρα η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, σχετικά με την υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

«Κάρφωσε» τον «νονό» Σημίτη για τον οποίο είπε ότι έδωσε το «δαχτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου αυτός να εξοντώσει

τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στον «εφιάλτη» Νίκο Ζήγρα.

«Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι «νονός». Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου -ανέφερε το όνομα του Αραφάτ- τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Ενώ για τον Νίκο Ζήγρα είπε πως «κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας, ο οποίος είχε ένα μεγάλο κόμπλεξ γιατί ήθελα να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη«.

Για τον λογαριασμό που κατηγορείται ότι διατηρούσε στην ελβετική τράπεζα UBS μέσω της οποίας φέρεται να έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η Βίκυ Σταμάτη ανάφερε πως αυτός αφορούσε σε ασφαλιστικό συμβόλαιο. «Ο άνδρας μου έκανε τη διαδικασία και σε μένα ερχόντουσαν 40 χιλιάδες ελβετικά φράγκα. Αυτά τα χρήματα εγώ χρόνια δεν τα έχω χρησιμοποιήσει παρ’ ότι θα μπορούσα» είπε και συμπλήρωσε: «Είτε τους αρέσει είτε όχι εγώ δεν έχω καμία σχέση με το θέμα. Φέρθηκα πολύ γενναία και αναφέρθηκα σε γεγονότα που έχουν σχέση με ηγέτη του Αραβικού κόσμου και έναν πρώην πρωθυπουργό…Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα