Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας έφαγε πολλές σφαλιάρες τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

09:47 4/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Για τον αποκλεισμό των Ελλήνων από τη Μύκονο και ότι έχει γίνει ανέφικτο γενικώς για τους Έλληνες να ταξιδεύουν στα νησιά μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ Ξεκόλλα» ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Μου το κόψανε το νησί, έχουμε τη Μύκονο στη χώρα που είναι το στολίδι του τουρισμού και θεωρούμε κακό να πηγαίνουν Έλληνες στο νησί,

είναι ανέφικτο όπως έγιναν τα πράγματα, αλλά ανέφικτη είναι και η Σύμη και η Τζια και πολλά άλλα νησιά» επεσήμανε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό και τις ανεπάρκειες του Γιάννη Μουζάλα: «Δεν αντέχουμε άλλη μια φορά να βγαίνει ο Μουζάλας και να κλαίει… Έχει 1 δισ. ευρώ για να τακτοποιήσει 50.000 ανθρώπους. Οποιοσδήποτε είχε αυτά τα χρήματα θα τους είχε τακτοποιήσει».

Εξηγώντας γιατί χάνονται 7 στα 10 ευρώ που δίνονται για τους μετανάστες είπε ότι «πληρώνουμε μερίδες φαγητού για ανθρώπους που δεν υπάρχουν, δίνουμε μισθούς που θα έδιναν σε γιατρό να πάει στην Ουγκάντα σε γιατρούς για να έρθουν στην Αθήνα».

«Όλα μαζί είναι, τα τρώνε, τα σπαταλάνε, υπάρχει έλλειμμα οργάνωσης» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας την κατάσταση στα νησιά παρατήρησε ότι «τα αδειάασαμε μετά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και τώρα γεμίζουν με μετανάστες από χώρες της Καραϊβικής».

Μίλησε επιπλέον για τον Αλέξη Τσίπρα και τη στάση του αλλά και για το το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο της Ρώμης παρατήρησε ότι «έχει φάει πολλές σφαλιάρες τελευταία» προσθέτοντας ότι «έφαγε στραπάτσο από τον φίλο της Ελλάδας τον Γιούνκερ».

Απαντώντας στο γιατί στηρίζει τον Κυριάκο αν και με καραμανλική «πολιτική καταγωγή» είπε ότι «το έκανα γιατί είμαστε φίλοι και γιατί πίστευα ότι ήταν ο καλύτερος υποψηφίος. Θα τον στηρίξω μέχρι τέλους».

Ξεκαθάρισε ότι η βασική θέση είναι ότι δεν θα κάνουμε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ. «Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε κοινές αξίες με αυτούς τους ανθρώπους» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα