Διέφυγε ο τέταρτος ληστής του Φαλήρου – Παρέμεινε 14 ώρες κρυμμένος στην ντουλάπα!

09:07 4/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας καταζητούμενος διέφευγε ακόμη χθες, μετά την κινηματογραφική απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα ογδόου ορόφου στο Φάληρο.

Τέσσερις άνδρες, μέλη πολυεθνικής σπείρας, εισέβαλαν στο διαμέρισμα, έδεσαν και φίμωσαν δύο ηλικιωμένους και άρχισαν να αρπάζουν κοσμήματα και χρυσαφικά. Ωστόσο ο γιος τους παρακολουθούσε το σπίτι με κλειστό κύκλωμα ασφαλείας διασυνδεδεμένο με το κινητό του και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που πρόλαβε τους δράστες μέσα στο σπίτι.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες πήδηξαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μέχρι να φθάσουν στον δρόμο και να

διαφύγουν. Ωστόσο, ο ένας από αυτούς από τον πέμπτο όροφο βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Οι άλλοι δύο συνελήφθησαν, ενώ ο τέταρτος παρέμενε άφαντος.

Έπειτα από πολύωρη αναζήτηση, οι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα άλλο στοιχείο. Ο δράστης διέφυγε καθώς παρέμεινε κρυμμένος για 14 ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος. Βγήκε τα μεσάνυχτα από την κρυψώνα του, όταν πια επικρατούσε ηρεμία, φέρεται να απείλησε και πάλι τους ηλικιωμένους στο σπίτι των οποίων είχε εισβάλει με τους συνεργούς του αλλάκαι τους ενοίκους της πολυκατοικίας που βγήκαν να να δουν τι συμβαίνει καθώς και όποιον έβρισκε μπροστά του. Βγήκε στον δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτός και εξαφανίστηκε.

Ο νεκρός ληστής στο παρελθόν είχε λάβει μέρος σε ληστεία μετά φόνου. Όλοι είναι σεσημασμένοι για ανθρωποκτονία, απόπειρα αυτοκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα