Βαριές κατηγορίες και δηλητηριώδεις υπαινιγμοί Καπάκου για τον Ταγματάρχη

19:26 24/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Με οξύτατη επίθεση στον Λάμπη Ταγματάρχη και βαρείς υπαινιγμούς για τη δράση του στην ΕΡΤ, αποχώρησε ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος, μετά την επίδοση της απόλυσής του από… δικαστικό κλητήρα.

Με δήλωση -ευχαριστώ προς τους συναδέλφους του, αποδίδει στον διευθύνοντα σύμβουλο της κρατικής τηλεόρασης «εξουσιαστική συμπεριφορά» και αντίληψη «στρατιωτικού καραβανά», στοιχεία που -όπως υπογραμμίζει- ευτελίζουν την αυτονομία και την αξιοπιστία

της Ενημέρωσης. «Η δημοσιογραφία δεν είναι τάγμα νεοσυλλέκτων», τονίζει χαρακτηριστικά, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του κ. Ταγματάρχη.

Και δε μένει εκεί. Προχωρά και σε έναν υπαινιγμό, που είναι αδύνατο κανείς να παρακάμψει. «Ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι για δουλειές», σημειώνει. «Καταλαβαινόμαστε τώρα».

Είναι προφανές ότι κατηγορεί τον μάνατζερ της ΕΡΤ πως θέλει να κάνει «δουλειές». Αλήθεια, τι δουλειές, εννοεί; Ενημέρωσε για αυτές τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά; Προτίθεται, μήπως, να απευθυνθεί και στον εισαγγελέα; Και μπορεί να στηρίξει με στοιχεία όσα υπαινίσσεται; Η υπόθεση προσλαμβάνει, πλέον, άλλες διαστάσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα