Βαλαβάνη: Τα παιδιά μου είναι συνδικαιούχοι στον λογαριασμό

14:05 21/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Νάντια Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι τα παιδιά της είναι συνδικαιούχοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της, από τους οποίους σήκωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μιλώντας στο πρωινό του Mega είπε ότι τα χρήματα ήταν, τελικά, 100 και όχι 200 χιλιάδες χιλιάδες ευρώ και ότι η μητέρα της έκανε την ανάληψη 10 μέρες πριν από το κλείσιμο των τραπεζών και όχι 48 ώρες, όπως υποστηρίζουν αρκετά ΜΜΕ.

«Εκείνες

τις μέρες κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα προέκυπτε αδιέξοδο με τους δανειστές, καθώς επεξεργαζόμασταν τις ελληνικές θέσεις, τις οποίες τρεις μέρες αργότερα οι θεσμοί είχαν αξιολογήσει ως καταρχήν θετικές», συνέχισε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών. «Άλλαξαν, όμως, τις ημερομηνίες για να με κατηγορήσουν ότι δήθεν εγώ ειδοποίησα τη μητέρα μου να πάρει τα λεφτά της, γνωρίζοντας ότι πρόκειται να επιβληθούν capital controls. Δίνω εξουσιοδότηση να αρθεί Βο απόρρητο των τηλεφωνημάτων μου για να αποδειχθεί ότι δε μίλησα εκείνες τις μέρες μαζί της», πρόσθεσε.

Βασικό επιχείρημά της είναι ότι 85χρονη σήμερα μητέρα της τακτοποιεί πάντα μόνη τις τραπεζικές της συναλλαγές -από τον καιρό που ήταν διευθύνουσα σύμβουλος του οικογενειακού ξενοδοχείου. Σημείωσε, μάλιστα, ότι πήρε την απόφαση να κάνει τη μεγάλη ανάληψη ακούγοντας στην τηλεόραση πολιτικούς -ειδικότερα τη Ντόρα Μπακογιάννη– να μιλούν για τον κίνδυνο επιβολής capital controls.

Keywords
Τυχαία Θέματα