Τσίπρας: Θεωρούσα «μπούλη» τον Καμμένο όταν ήμουν φοιτητής…

15:58 13/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Νίσυρο και εξαγγέλλει μέτρα για νησιά. Σε κάποια αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στα φοιτητικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι είχε επισκεφθεί το ακριτικό νησί για διακοπές, με τη σύντροφό του και νυν σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

«Τότε, μέναμε σε σκηνή, όχι ξενοδοχείο», είπε. «Πήγαμε, λοιπόν, στο πανηγύρι της Παναγίας και εκεί είδα, για πρώτη φορά τον Πάνο Καμμένο. Δεν γνωριζόμασταν. Εγώ ανήκα στην Αριστερά και ο Πάνος στη Δεξιά. Και, ξέρετε, τι γνώμη είχα για εκείνον;

Τον θεωρούσα «μπούλη», ένα πλουσιόπαιδο. Με εξέπληξε, όμως, το γεγονός ήταν ένας πολύ λαικός άνθρωπος. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι, μιλούσε με όλο τον κόσμο. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση».

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε πως δεν είχε συζητήσει έως τώρα με τον υπουργό Άμυνας το γεγονός ότι συνυπήρξαν σε εκείνο το πανηγύρι. Και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη συνεργασία τους στην κυβέρνηση. «Μπορεί να ξεκινάμε από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά έχουμε κοινή έγνοια για τον τόπο», επισήμανε, γεγονός που συγκίνησε τον παρόντα στην πρώτη σειρά Πάνο Καμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα