Τσίπρας σε Λεβέντη: Συγκινήθηκα όταν διάβασα πως ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου

12:35 5/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τον πρωθυπουργό να σπεύδει να καλωσορίσει τον κ. Λεβέντη

στο Κοινοβούλιο.

Μετά τη θερμή χειραψία που αντάλλαξαν, οι δυο τους είχαν τον εξής διάλογο: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα» είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Λεβέντης στο Πρώτο Θέμα.

«Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν αργότερα μου έγινε πρόταση να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα» απάντησε ο κ. Λεβέντης σύμφωνα με το vima.gr.

Πάντως ο ο κ. Λεβέντης έχει κληθεί αυτές τις μέρες να αντιμετωπίσει τα παράπονα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Ο λόγος για πολλούς από τους βουλευτές του, που αν και έχουν υπογράψει δήλωση ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξι μήνες, τώρα που μπήκαν στη Βουλή, ζητούν να μην ισχύει αυτό το έγγραφο και να πάρουν. παράταση κοινοβουλευτικού βίου.

Ο κ. Λεβέντης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία τουλάχιστον για ένα χρόνο αντί για έξι μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα