Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο λίγο πριν την Ανάσταση

02:13 16/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Ηλεία. Στο χωριό Πέρσαινα της Φολόης, ένας 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση.

Ο Γ.Ν. του Χ. έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε, ένα κόκκινο Nissan Navara, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα μεγάλο κορμό δέντρου. Το φορτηγάκι στην κυριολεξία

αγκάλιασε το δέντρο απο την πλευρά του οδηγού με την πρόσκρουση να αποδεικνύεται μοιραία για τον 25χρονο, σύμφωνα με το ilialive.gr.

O νεαρός είχε κατεύθυνση προς το χωριό όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια δεξιά ελαφριά στροφή, το αυτοκίνητο πλιάγιασε και χτύπησε στο δέντρο. Το τραγικό τροχαίο έγινε αντιληπτό απο διερχόμενους κατοίκους του χωριού που κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι Πυροσβέστες προσπάθησαν αρκετά για να κόψουν την άμορφη μάζα σιδερικών και να απεγκλωβίσουν τον 25χρονο. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα