Τραγωδία στη Λάρισα: Κατέπεσε μονοκινητήριο αεροσκάφος -Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

08:04 27/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην περιοχή των Πλατανουλίων ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο στίγμα του μικρού διθέσιου αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας το οποίο κατάπεσε το βράδυ της Τετάρτης.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο επικεντρώθηκαν οι έρευνες αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο μικρό αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία καλούν στο κινητό τους τηλέφωνο και δεν απαντούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ένας είναι εν ενεργεία πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος ανήκει στην 120 ΠΕΑ

της Καλαμάτας.

Οι έρευνες διεξάγονται τόσο από αέρος, με ελικόπτερο Απάτσι του στρατού, όσο και από το έδαφος, με την αποστολή τριών οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Τελικά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους.
Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους όπου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.

Σημειώνεται πως η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα