Τραγωδία στα Άγραφα: Σκοτώθηκε ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης

12:19 20/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στον καθηγητή και πρόεδρο της «Πανευρυτανικής Ένωσης» Ηλία Λιάσκο που έχασε τη ζώη του σε ηλικόα 71 ετών, πέφτοντας απο ένα δέντρο

Σύμφωνα με το lamiareport, ο άτυχος άνδρας είχε πάει για το τριήμερο στο χωριό Φουσιανά Πρασιάς Ευρυτανίας, όταν ανέβηκε σε μια κορομηλιά που είχε στην αυλή του για να μαζέψει τα κορόμηλα. Από άγνωστη αιτία, ο 71χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ βαριά και νααφήσει την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Η είδηση του θανάτου του Ηλία Λιάσκου έχει συγκλονίσει

τους Ευρυτάνες αφού ήταν πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης και είχε προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο του.

Θρίλερ με τη κηδεία

Οι δικοί του άνθρωποι εκτός από το πόνο τους έχουν να αντιμετωπίσουν τη γραφειοκρατεία και την κόντρα των ιατροδικαστών. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η νεκροψία – νεκροτομή να γίνει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας και σήμερα Δευτέρα , να γίνει η κηδεία.

Ωστόσο μετά από παρέμβαση της Ιατροδικαστικής Λαμίας η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει στη Λαμία. Όμως επειδή είναι αργία αυτό θα γίνει αύριο και έτσι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν την κηδεία του αδικοχαμένου Ηλία Λιάσκου.

Τελικά η κηδεία θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 22/6 στα Φουσιανά Πρασιάς Eυρυτανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα