Το πρώην φτωχικό του Παπαντωνίου στη Σύρο – Πόσο ενοικιάζεται; (ΒΙΝΤΕΟ)

15:54 18/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα φτωχικό 600 τ.μ που διαθέτει πισίνα άλλων 100 τ.μ περνούσε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου. Πλέον η βίλα στη Σύρο πωλήθηκε αλλά οι φωτογρφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δύσκολα αφήνουν κάποιον… ασυγκίνητο με την πολυτέλεια και τη χλιδή που απεικονίζουν.

Νέος ιδιοκτήτης είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία και αγόρασε την κατοικία, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Σύρου και έχει

φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, όπως, μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ.

Το όνομα της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το όνομα του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία που αγόρασε τη βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου, προς 1 εκατομμύριο ευρώ, Aegean Blue Dream.

Η βίλα θα αξιοποιηθεί για την ενοικίαση VIP προσώπων. Ο επιχειρηματικός κλάδος, αναφέρεται για ένα σπουδαίο επιχειρηματία, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στην Αμερική και θέλησε σε αυτό το σημείο να κάνει μια επένδυση στα νησιά των Κυκλάδων. Οι αγορές του επιχειρηματία δεν σταματούν στη Σύρο, καθώς σκέφτεται να επεκταθεί με νέες αγορές σπιτιών σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο.

Οι τιμές ενοικίασης για μια βδομάδα φτάνουν έως και 25.000 τη full season, σύμφωνα με το cyclades24.gr. Ηδη ο οι πρώτες κρατήσεις άρχισαν πριν ακόμη βγει στον αέρα το νέο site με τις κρατήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα