Το δελτίο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη κέρδισε στην πρεμιέρα το Star με Μάρα Ζαχαρέα

15:33 14/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Το κεντρικό δελτίο του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη έκανε την ανατροπή, στην πρώτη μέρα μετάδοσής του στη ζώνη των οκτώ. Κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας τις ειδήσεις του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, που είχαν παγιώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μετά το «μαύρο» στις ειδήσεις

του Mega και την περσινή μετακίνηση του δελτίου του Αντέννα στις 7 κάθε απόγευμα.

Οι ειδήσεις του Σκάι χθες συγκέντρωσαν 529 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 13,8%), ενώ του Star 485 χιλιάδες (ποσσστό 12,5%).

Υπήρξαν απευθείας μετακινήσεις τηλεθεατών από το Star προς τον Σκάι, κυρίως γυναικών 45 -64 ετών, όπως επίσης ανδρών και γυνακών άνω των 65 ετών. Αποτέλεσμα: Στη ζώνη των 8, όπου το Star είχε μέσο όρο 17% την περασμένη εβδομάδα, χθες υποχώρησε στο 11%. Αντίστοιχα, το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του, φέρνοντας τις ειδήσεις του στη ζώνη αυτή. Χθες ήταν 13,5%, όταν την περασμένη εβδομάδα μόλις 7%.

Βέβαια, μιλάμε για την πρεμιέρα των ειδήσεων του Σκάι. Είχε προηγηθεί καταιγισμός διαφημιστικών μηνυμάτων για το νέο ξεκίνημα. Και επιπλέον παρουσιάστηκε πανελλαδική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία -πράγμα που δεν μπορεί να γίνεται κάθε μέρα. Υπάρχει μακρύς δρόμος για να εξααχθούν οριστικά συμπεράσματα.

Keywords
Αναζητήσεις
δημοσκόπηση σκαϊ σια κοσιωνη, ποιος παει προστα στο κεντρίκο ειδεισεων τον 8 σια κοσιονι η νικος χατζηνικολάου
Τυχαία Θέματα