Το απελπισμένο γράμμα που δεν έγραψε ποτέ ο Μπραντ Πιτ!

14:15 30/12/2013 - Πηγή: Aixmi

«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς εκνευρισμένη εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή, είχε αποτυχίες και προβλήματα με τα παιδιά. (…) Στα 35 της έφτασε να ζυγίζει μόλις 45 κιλά, έγινε μια κοκαλιάρα που κλαψούριζε συνεχώς. Δεν κοιμόταν καλά, υπέφερε από πονοκεφάλους, πόνους στην καρδιά και στην πλάτη. Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης… Απελπίστηκα και σκέφτηκα ότι σύντομα θα χωρίσουμε». Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που υποτίθεται ότι είχε γράψει ο Μπραντ Πιτ

για την σύζυγο του Αντζελίνα Τζολί τον περασμένο Ιούνιο μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη προληπτικά η διάσημη ηθοποιός.

Η επιστολή, η οποία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και έχει αναρτηθεί από χιλιάδες χρήστες στο facebook εδώ και πολλούς μήνες αποδείχθηκε ψεύτικη! Ο εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ βεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν προέβη ποτέ σε μία τέτοια κίνηση, ενώ κάποιοι γλωσσολόγοι υποστήριξαν ότι γράφτηκε από κάποιον που δεν έχει ως μητρική γλώσσα τα αγγλικά.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές μάλιστα, η απελπισμένη επιστολή, που υποτίθεται ότι έγραψε ο Μπραντ Πιτ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ήδη από το 2012 χωρίς τα ονόματα των σταρ τα οποία φαίνεται ότι προστέθηκαν πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα