Τηλεδιάσκεψη Τσακαλώτου με θεσμούς για το πολυνομοσχέδιο

08:54 9/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Τηλεδιάσκεψη διεξήχθη χθες βράδυ ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη και τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του πολυνπμοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, σήμερα.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Παπαγιαννάκος.

Με το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κλείσουν

περίπου 50 από τα εκκρεμή 60 προαπαιτούμενα της αξιολόγησης και τα υπόλοιπα θα υλοποιηθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο με την έκδοση υπουργικών αποφάσεων και εγκυκλίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει το EuroWorking Group, προκειμένου να εξεταστεί η πρόοδος στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων, ενώ αισιοδοξία επικρατεί από την ελληνική πλευρά για το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

The post Τηλεδιάσκεψη Τσακαλώτου με θεσμούς για το πολυνομοσχέδιο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα