Τι τρέχει με τους Τριντό – Μακρόν; Απόλυτος ρομαντισμός στη Σικελία (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

17:28 27/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι χρήστες του twitter τρολάρουν τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζαστίν Τριντό καθώς οι δυο τους έδειξαν να αναπτύσσουν φιλία αμέσως μόλις συναντήθηκαν στο ειδυλλιακό σκηνικό της Ταορμίνα στη Σικελία στο πλαίσιο της συνόδου της G7.

Well this handshake looks very different pic.twitter.com/XzskHo6gWy

— Tara Mulholland (@tara_mulholland)

May 26, 2017

Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν θερμή χειραψία και ζεστά χαμόγελα μπροστά στις κάμερες ενώ οι δυο τους αργότερα απομονώθηκαν συζητώντας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστο ο τρόπος που ο Εμανουέλ Μακρόν κοιτάζει τον Τζαστίν Τρντό.

L'amitié franco-canadienne a un nouveau visage. @JustinTrudeau, à nous de relever les défis de notre génération ! #G7Taormina pic.twitter.com/8EdQopviov

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) May 26, 2017

Macron and Trudeau's summery stroll in Sicily looks insanely romantic pic.twitter.com/9RZsi7OIJM

— Tara Mulholland (@tara_mulholland) May 26, 2017

«Μοιάζουν λες και ήρθαν για το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους», βρείτε άντρα που να σας κοιτάζει όπως ο ένας τον άλλον, ιδίως ο Μακρόν τον Τριντό, bromance, οι δυο τους κάνουν υπέροχο ζευγάρι και άλλα παρόμοια είναι τα σχόλια των χρηστών.

Get a man who looks at you like Macron & Trudeau look at each other. (You'd probably also settle for a man who looks like Macron or Trudeau) pic.twitter.com/omDa1pjf8A

— Tara Mulholland (@tara_mulholland) May 26, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα