Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Αγγελίδη

09:07 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία κοπέλα βρέθηκε στο σημείο όπου είχε το τροχαίο ατύχημα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης η οποία μιλώντας στο “Tatiana Live” μίλησε για όλα όσα είδε εκεί.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, το παλικάρι ήταν πεσμένο στο δρόμο, δεν ξέραμε καν ποιος είναι κι επειδή πριν έξι μήνες είχαμε κι εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατεέβουμε να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο κύριος που οδηγούσε το λεωφορείο δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή που είχε πάρει φωτιά. Ήταν τόσα άτομα μαζεμένα

και δεν έκαναν κάτι.

Ο άνθρωπος κάτω στον δρόμο είχε σπασμούς και ήταν ξαπλωμένος με το πρόσωπο προς την άσφαλτο και δεν τον γυρνάγαμε για να μη γυρίσει σε αιμάτωμα. Εγώ ήμουν από πάνω του και του μιλούσα και του έλεγα να κάνει υπομονή γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει δέκα λεπτά που ήμουν εκεί και δεν ερχόταν το ΕΚΑΒ», είπε μεταξύ άλλων η αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με το βίντεο του zappit.gr.

Σημείωσε επιπλέον ότι ο Αγγελίδης ανταποκρινόταν σε αυτά που του έλεγε, είχε σπασμούς και άκουγε στις εκκλήσεις των συγκεντρωμένων.

The post Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Αγγελίδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα