Θύελλα στον Σύριζα με την αποδοκιμασία Γλέζου

17:05 22/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Επικριτικοί για τις δηλώσεις του Μανόλη Γλέζου, που μίλησε για πλήρη αθέτηση των δεσμεύσεων από την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Αντίθετα, αινιγματική είναι η στάση του πρώην υπεύθυνου για την οικονομική πολιτική του Σύριζα Γιάννη Μηλιού.

Ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Αλέκος Φλαμπουράρης, είπε πως περίμενε πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση των αποτελεσμάτων του Eurogroup, από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανόλη Γλέζου. Είναι χαρακτηριστικό

ότι η δήλωσή του είναι γραμμένη σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, προφανώς για να περιλάβει και τη θέση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

«Αγαπώ και σέβομαι τον Μανόλη Γλέζο, άλλά δε συμφωνώ», έγραψε στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης. «Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στη νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα».

Αντίθετα, η στάση του Γιάννη Μηλιού προκαλεί ερωτήματα. Αρκέστηκε απλώς να «τουιτάρει» τη δήλωση Γλέζου, χωρίς το παραμικρό σχόλιο. Αν ήθελε να την αποδοκιμάσει δεν θα έγραφε κάτι; Η απλή αναφορά στη δήλωση απλώς πολλαπλασιάζει τους αποδέκτες της. Άρα, μήπως μήπως την υιοθετεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα